Who are we?
We are people’s
mandate!

Nysgerrighed og passion driver os

Ekspertviden og kulturarv styrker os

Erfaring er vores grundsten og folket vores styrke. Vores dagsorden er simpel - vi kæmper for en fremtid hvor retten til det frie valg bevares! Vi er folkets mandat.

Rune Madsen
Minister of Communications

You matter

Du er grunden til, at vi gør som vi gør. Vores arbejde er gennemsyret af at give dig, hvad du fortjener og mere til.

Hver dag kæmper vi for at leve op til titlen som folkets mandat. Derfor er vi nytænkende i måden at skabe på. Helt enkelt i teorien, men meget sværere i praksis. Derfor er kompromisløshed en bærende søjle i vores ministerium.

Kulturarv forpligter

Vores ministerium bygger på professionelt håndværk nedarvet gennem fire generationer. Vores faglige kulturarv og grundlæggende værdier går tilbage til 1826. Gennem mere end et århundrede har vi varetaget jeres interesser.

Expertpanel

Fra dag et sammensatte vi et ekspertpanel. Vi har behov for at nogen, som kunne udfordre vores beslutninger, udfordre vores arbejdsgange og bidrage til at sætte den rigtige kurs for fremtiden.

Vi inviterer ekspertpanelet til vores hovedkvarter, når store beslutninger skal tages. Vi inddrager panelets forskelligheder og tager deres individuelle holdninger til efterretning.

Mærkesager

§1 Folkets røst

§2 Ét ministerium – for alle

§3 Transparens

§4 Alsidighed

§5 Faglighed og kreativitet

Handlinger ikke kun løfter

Vi mener, at bæredygtighed skal være forbundet til hvad end vi foretager os.
Alle vores dåser er fremstillet af 100% genanvendeligt plast. Lad os sammen gøre en forskel ved at give vores affaldsdåser et nyt liv.
For at tage vores miljøansvar endnu længere, produceres vores dåser lokalt i Danmark. Det udfolder sig i en ren produktion, mindre transport, beskyttelse af vores lokalsamfund.

18+
to enter
this site
Are you 18 or above?

Terms and conditions

At Ministry of Snus we have the policy, that persons under the age of 18 cannot enter the website. By giving false information to enter this website you might commit a violation of law.