Er snus lovligt i Danmark?

Mange spørger os, er snus lovligt i Danmark? Snus er ikke lovligt, men det er tyggetobak til gengæld. Hos Ministry of Snus producerer vi tyggetobak som er fuldt ud lovligt i Danmark, og vi sælger bl.a. vores produkter gennem supermarkeder og kiosker. Alle vores produkter er godkendt til salg i Danmark, fordi de produceres i henhold til gældende regelsæt og lovgivninger.
I vores produktion sikrer vi en høj kvalitet gennem løbende egenkontrol, hvorved vi kan sikre ensartede produkter, og at alle produkter indeholder den korrekte sammensætning af tobak, additiver og smagsgivere. Denne egenkontrol betyder også at vi løbende sikrer at alle produkter lever op til de krav og regler som diverse myndigheder opstiller. Læs mere omkring regler og lovgivning gennem dette link: https://www.sst.dk/da/sundhed-og-livsstil/tobak/lovgivning

18+
to enter
this site
Are you 18 or above?

Terms and conditions

At Ministry of Snus we have the policy, that persons under the age of 18 cannot enter the website. By giving false information to enter this website you might commit a violation of law.