Er snus et rusmiddel?

Snus og tyggetobak betegnes som et nydelsesmiddel ligesom alkohol og røgtobak – som også kan findes i dit supermarked eller på din tankstation. Snus og tyggetobak bør ikke sammenlignes med hårde rusmidler. Er snus et rusmiddel kommer derfor an på hvad der menes med rusmiddel.
Snus og tyggetobak har tobaksplanten som en primær ingrediens. Tobaksplanten består blandt andet af Nikotin, hvis egenskaber er kendt fra andre tobaksprodukter. Nikotinindholdet er en afgørende faktor i forhold til styrken på det enkelte produkt, og nogle kan betegne stærk nikotin som en rus. Vi vil dog understrege Ministry of Snus udelukkende sælger produkter som opfylder dansk lovgivning og retningslinjerne på området. Er du interesseret i lovgivning og gældende regler kan du læse mere på dette link : https://www.sst.dk/da/sundhed-og-livsstil/tobak/lovgivning

18+
to enter
this site
Are you 18 or above?

Terms and conditions

At Ministry of Snus we have the policy, that persons under the age of 18 cannot enter the website. By giving false information to enter this website you might commit a violation of law.